Stacey Esajas.

Stacey Esajas

S Stacey Esajas is presentatrice, cabaretière, actrice en workshop docent. In de afgelopen 20 jaar heeft Stacey al veel mooie dingen voor een zeer divers publiek gedaan. Als cabaretière, actrice en spoken word artiest heeft zij op verschillende podia in dans- en theaterproducties gestaan. Waardonder ook in haar zelfgeschreven one-woman show 'SOEP!'.

Naast podiumwerk houdt Stacey zich ook vaak en graag bezig met creatieve en educatieve projecten voor kinderen en jongeren. Van theater- en beautyworkshops in het primair onderwijs, tot aan koloniale geschiedenislessen in het voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs. Afrocentriciteit is een thema waarmee Stacey vaak gelieerd wordt.

Als presentatrice was Stacey de afgelopen jaren niet alleen te zien op grotere evenementen zoals Keti Koti festival Afrika Museum, Afrovibes, In The Picture Festival, Tori Oso vrouwendag en het Prinsen en prinsessen kinderboekenbal, maar ook geregeld bij diverse regionale bijeenkomsten van het Stadsdeel Amsterdam Zuidoost.

Formulier wordt verzonden

Moment geduld aub